חסימה באינסטגרם

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 04/02/20 13:58 ט בשבט התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב רציתי לדעת לפני כמה זמן כמה חודשים אני חושב התחלתי עם בחורה באינסטגרם ודיברנו אבל היא לא רצתה בסוף השאלה שלי היא האם לחסום אותה באינסטגרם או לא הספק שלי הוא שמה היא תתאהב בי שוב ותעמיד אותי בניסיון ואולי תהנה מהיופי שלי מתמונות הפרופיל אבל לאומית הספק שלי היא שהיא אולי תתאהב בי ואם היא תראה שחסמתי אותה היא תיפגע

מבקש לא לפרסם את זה ולא לספר את זה לאף אחד

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אדם לא חוטא כדי להציל את השני. על כן חסום כל קשר עם בנות באינטגרם, כשתגיע לגיל חתונה תוכל להפגש באופן ממשי ולא וריטואלי, אלא ברור מעמיק.

בברכת התורה והארץ

יהדוה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ