חלומות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 27/01/20 22:54 א בשבט התשפ

שאלה

ב"ה

שלום כבוד הרב,

כבר כמה חודשים אני חולם כל שבוע בערך אותו חלום-

שמישהו שאני לא מכיר פורץ לי לבית, ואני מנסה להתקשר למשטרה ואף אחד לא עונה.

ובגלל שהחלום ממש חוזר על עצמו כבר עשרות פעמים רציתי לדעת אם יש לזה פירוש..

תודה ושבוע טוב,

תשובה

שלום וברכה

החוקר הגדול של החלומות שלך הוא...אתה בעצמך.

ראשית, נסה להיזכר לא בחלום עצמו, אלא בתחושות שלך בעת החלימה - מה הרגשת כשזיהית את הפריצה, כשלא ענו לך במשטרה וכדו׳.

התחושות האלה תוכלנה ללמד אותך הרבה דברים על עצמך, שכן הן ההופעה הגדולה של עולמך הפנימי.

שנית, שאל את עצמך לאן אתה רוצה להוביל את החלום, מה הוא יכול לחולל בכך, שהלוא ״כל החלומות הולכים אחר הפה״, ויכול להיות ששם תמצא את המענה למה שאתה מבקש.

שיהיו לך חלומות נעימים ומשמחים

כל טוב