חלום

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 25/10/19 09:47 כו בתשרי התשפ

שאלה

חלמתי חלום- שהייתי עם חברות בבית שקרוב לכותל ובעלי יצא להתפלל בכותל. ואני הייתי בבית וראיתי ילד שלא ברור לי מיהו שהחזיק ספר תורה במדרגות וזה נפל לו על הריצפה וכולם מסביבי מבוהלים. ובחלום אני חושבת לעצמי וואוו אני לא צמה כי לא אני הפלתי.

אני ממש מפחדת מהחלום אשמח לדעת מה עליי לעשות? כמובן שקיבלתי על עצמי להתחזק וכו..

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אפשר לעשות הטבת חלום בפני ג' כל זמן שאת עדיין טרודה מהחלום, יש בסדורים. וכדאי לתת כסף לצדקה כערך שתי סעודות (כ- 36 ש"ח).

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ