חלום

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 01/08/19 07:23 כט בתמוז התשעט

שאלה

שלום רב.

ב3 דקות האחרונות כזה של הלילה (לפני שקמתי) חלמתי שבנות דודות שלי באו אליי והתחבקנו והתרגשנו לראות אחת את השנייה,ופתאום אני מרגישה משהו בפנים,הלכתי לראות מה זה במראה וראיתי שהפנים שלי אדומות מאוד מאוד (כמו פריחה)..

אני לא יודעת אם להתייחס או לא,היה לי פעם סוג של אבעבעות אבל אני לא חושבת שזה קשור לזה.

תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

מה אני מציע לעשות ?

נסי לשאול את עצמך לאן את יכולה להוביל את החלום הזה.

מה הוא מעורר בך ? מה הוא יוצר בך ? מה הייתה התחושה שחשת בשעה שפנייך נעשו אדומות בחלום, ומה היא מלמדת אותך על עצמך.

חלום הוא כלי עזר שמאפשר לנו ליצור עולמות בתוכנו. אין נוסחאות של פתרון חלומות, ו"כל החלומות הולכים אחרי הפה", לאמור: מה שאת תעשי עם החלום הזה הוא זה שיקבע מה יהיה טיבו.

האם את יכולה ללכת בדרך זו ?

כל טוב