חזרה לקשר עם חברה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 10/12/21 13:47 ו בטבת התשפב

שאלה

שלום רב

לפני כיומיים נפגשתי עם חברת ילדות אותה לא ראיתי 12 שנה

ניתקתי קשר עקב ניצול כלכלי מצידה ומצד בעלה ולבסוף התנהגות בהמית מצידו כשלא יכולתי לעזור יותר

היא פנתה מספר פעמים עד שהסכמתי להיפגש סיפרה שהתגרשה שעכשיו מאושרת אבל למרות הרע שהוא עשה לה נפשית כלכלית ופיזית ורע שהוא עשה לכל סובביה היא עדיין בקשר רחוק איתו והילד שלה מבעלה הנוכחי בקשר טוב איתו (למרות שפגע כלכלית גם בבעלה הנוכחי)

אני סלחתי לה אבל קשה לי לחזור לקשר איתה כשהיא בקשר עם אדם שעשה כה רע לכולם

אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד מדובר בחברת ילדות מצד שני אני לא מרגישה שלמה עם עצמי להיות איתה בקשר כשהיא שומרת על קשר עם אדם רע כזה

אשמח לעצת כבוד הרב

תשובה

אשמח לעזור הפלאפון 0527710491. דני ארגמן.