חושבים שאני הומו

הרב הלל מרצבך הרב הלל מרצבך 27/08/18 12:31 טז באלול התשעח

שאלה

שלום לכבוד הרב שבוע טוב

חברים שלי חושבים שאני הומו ואני לא בכלל לא כזה.

זה עושה לי חרדות ולחצים אני לא יודע מה לעשות.

זה עושה לי רע בגוף ואני מרגיש שזה הורס לי את החיים, ואני לא רוצה שיחשבו ככה.

הם בכוונה נוגעים בי וזה הורג אותי.

מה עושים במצב כזה?

מצטער על השאלה

ובעזרת ה' שאני אזכה לזיווג הגון במהרה

תשובה

שלום וברכה,

אינני מכיר אותך, וחסרים פרטים רבים כדי להבין את המקרה בשלמותו.

מהתיאור שלך נשמע שאתה סובל מאוד. המעט שכתבת מתאר תחושה מאוד לא נעימה.

אני מבין שאתה נמצא במקום שאנשים הדביקו עליך תווית שלא נכונה לטענתך. ואתה מרגיש שמתנהגים אליך בצורה פוגענית וטורדנית.

חושבני שאסור לך להמשיך עם המצב הזה בשום אופן.

ייתכן שמספיק שתתרחק מהחברים הללו, אולי יהיה מומלץ לעזוב את המקום שבו את נמצא, אולי תדבר איתם באופן ישיר שיניחו לך ולא יטרידו אותך יותר. אולי תיגש לאיש הסמכותי שמעליכם (רב / מורה) שידאג לכך שהדבר ייפסק.

חסרים לי נתונים כדי לתת לך עצה חד משמעית. אך בעיניי אסור שמצב כזה ימשיך בשום אופן.

אין לאף אדם זכות לפגוע בך מילולית או פיזית.

עשה כל שביכולתך כדי שהדבר הזה ייפסק בהקדם האפשרי.

אצטרף לברכתך שבעז"ה תזכה למצוא את זיווגך בזמן המתאים .

בהצלחה רבה,

הלל