זרע לבטלה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 20/05/21 22:39 ט בסיון התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב אני בן 14 ומתחילים לי ההורמונים ואני לא מצליח לשלוט בעצמי ואני לא יודע מה לעשות אני חודשיים שלוש לא הוצאתי זרע או ראיתי פורנו ועכשיו זה מכה שנית אפילו יותר חזק באם יש דרך שאני יכול כן להוציא זרע לבטלה או לראות פןרנו רק בבקשה ענה מהר וממש אלף תודות

תשובה

שלום

אף רב לא יכול להתיר לך את מה שהתורה אוסרת.

ברור שההתמודדות היא קשה מאוד, וההצלחות המדהימות שלך במשך כל כך הרבה זמן הן פשוט מדהימות, והקב"ה שמח בך כל כך.

הדבר הכי חשוב לזכור תמיד, שגם אם חלילה נופלים, לא לתת לייאוש להשתלט עליך, כי זה הדבר הכי נורא - שהאדם מפסיק להאמין ביכולת שלו לקום ולחזור בתשובה. לא משנה מה קרה, תמיד אפשר לחזור בתשובה, להתחרט מכל הלב על מה שקרה ולהתקדם הלאה.

אני שוב מאוד מבקש שתקרא בבקשה היטב את התשובה הבאה, ואת התשובות שמובאות בה -

https://katzr.net/f259e5

כמו כן, אני ממליץ להיכנס לאתרים של 'עבודה בעיניים' ושל 'לוקחים אחריות'.

תזכור תמיד שאתה בן יקר ואהוב של הקב"ה, ששמח מאוד בך ובהצלחותיך, וכואב איתך את כאב ההתמודדות והנפילות, ותמיד תמיד שולח לך יד כדי לסייע לך לקום ולעלות מעלה מעלה.

בהצלחה רבה