זרע לבטלה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 09/02/21 22:17 כז בשבט התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב אני ילד בן 13 ואני חוטא בהוצאת זרע לבטלה ואני לא יודע אם מותר לי להוציא כי זה גורם לי יאוש ובעיות נפשיות אז אני לא יודע אם מותר כי ניסיתי לא לעשות

תשובה

שלום

כפי שכבר כתבתי לך, זה אסור על פי ההלכה.

אבל ברור שזה קשה מאוד והקב"ה נתן לנו בכלל, וגם לך בפרט, את האתגר הגדול הזה, כי הוא מאמין בנו ובכוחות ששם בנו.

אני מאוד מבקש שתקרא בבקשה היטב את התשובה הבאה, ואת התשובות שמובאות בה -

https://katzr.net/f259e5

כמו כן, אני ממליץ להיכנס לאתרים של 'עבודה בעיניים' ושל 'לוקחים אחריות'.

בהצלחה רבה (ובבקשה תעדכן אותי איך הולך לך)