זיווג

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/07/19 17:19 כו בתמוז התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב גדלתי בבית דתי לא כיפה סרוגה יותר לייט כזה בצבא חזרתי בשאלה לשנה עכשיו ברוך ה' אני מתחזק אני רוצה להכיר אישה דתיה כיפה סרוגה אבל מפחד שבחורה לא תרצה אותי כי הייתי חילוני ועוד כל מיני דברים אפשר להגיד ששמרתי על עצמי מביחינת יחסיים אישיים אבל לא מספיק אצתרך לספר לה את זה? או שאשמור את זה לעצמי וגם איפה אוכל להכיר בחורה דתיה שאולי אבנה איתה בית בישראל

תשובה

שלום וברכה

יישר כוח על הרצון ועל המגמה.

בין איש ואשתו צריך להיות אמון מלא. בשל כך, הם לא מסתירים האחד מהשני את הדברים שעברו עליהם.

לכן, באופן עקרוני, היא תדע עליך את הכל, ואתה תדע עליה את הכל.

אלה החיים היותר טובים.

אבל במקרה שלך, אין גם מקום כל כך גדול לחשש, כי העובדה שהיית במקום לא טוב ועכשיו אתה במקום טוב - היא חלק מהמעלות שלך. לא החסרונות.

ולכן, הטוב ביותר הוא שתנהג ביושר ובאמון, ותספרו האחד לשני על החולשות שלכם ועל החוזקות שלכם, וכך תתחברו יותר ותתקשרו יותר, כי כל אחד מכם יידע שהוא גם חסר מעט וצריך את השני כדי להשלים את עצמו.

כל טוב ובשר לנו שמחות