ויטמינים ללא כשרות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 06/10/19 20:54 ז בתשרי התשפ

שאלה

שלום

בני בן ה-12 חייב לקחת ויטמינים לתקופה ממושכת בהמלצת רופאת הילדים ודיאטנית מומחית .מאחר ויש לו מחסור חמור של ויטמינים בגוף. הויטמינים הם של חברת צנטרום, אך אין עליהם הכשר. אין חברה אחרת של ויטמינים המתאימה לגילו של בני (מבירור עם הדיאטנית) . האם בני יכול לקחת ויטמינים אלו?

תודה,

רונית

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אם אין ויטמינים אחרים שיש להם כשרות, אפשר לקחת את אלו ובלבד שאין לויטמינים טעם טוב.

חתימה טובה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התרה והארץ