הרגשה מפחידה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 13/05/20 14:49 יט באייר התשפ

שאלה

הי , רציתי לשתף במה שקורה לי כבר תקופה דיי ארוכה ולקבל עזרה אם אני אמורה לטפל במצב או להשאיר ככה ואולי מתישהו זה יחלוף ,

אני מרגישה שיש מישו מאחורי תמיד בכל שעות היום בבית ובחוץ זה כבר המון זמן ככה .

אני מאוד פוחדת להרדם בלילה כי אני מרגישה שיש ליידי מישו ואין באמת אבל ההרגשה הזאת שמישו מסתכל עלי וקרוב אלי לא נוחה לי , יום אחד חזרתי לבית וישבתי בפינת אוכל ככה שהדל תהראשית של הבית מולי וראיתי פשוט דמות נכנסת לי לבית ממש מהר כזה ונכנסת לחדר של אחי , אז קמתי לבדוק מי זה ולא היה אף אחד זה הכל בראש שלי וזה נורא מפחיד וזה רק מקרה אחד ממאות כאלו מה עלי לעשות ???

אשמח לעזרה

תשובה

שלום

אני חושב שמאוד מאוד כדאי לפנות בהקדם לסיוע מקצועי בתחום הרגשי. זו כמובן לא בושה, וזה לא נכון להזניח דבר שכזה. גורם מטפל מקצועי יוכל בעזרת השם לסייע בהתמודדות.

כל טוב