הלכות נדרים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 10/02/20 16:25 טו בשבט התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב.

אני סובלת מocd(ראיתי שכתבת הרבה בנושא לכן בחרתי לפנות אליך בשאלה זו)

אנשים במשפחה שלי מודעים לכל הקושי שיש לי עם סביב עניין הנדרים

ןכשמישהו כועס עלי ורוצה לפגוע בי הוא אומר שאני אעשה ככה וככה עם(...) או שהוא לא יעשה בשבילי..

אמי רוצה לקיים את ההלכה אבל זה בלתי אפשרי שאנשים יודעים את מוקד החולשה שלי ומתעמרים בי. האם יש דרך להתיר דברים כאלה?

תשובה

שלום וברכה

ראשית, הרבה חיזוק בדרכך.

לא ברור לי מה מטריד אותך בדברים שהם אומרים, ולמה את בכלל צריכה להתייחס אליהם.

כל טוב