הכרתי בחור

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 27/10/19 19:21 כח בתשרי התשפ

שאלה

הכרתי בחור מהאינטרנט בגילי ודיברנו במשך תקופה (8 חודשים) אני רוצה להיפרד ממנו אך בכל הפעמים שניסיתי הוא תמיד לא הסכים והוא בן אדם רגיש ובוכה כל הזמן..

אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני לא רוצה למרוח סתם את הקשר כי הוא לא מתאים לי כרגע לחיים מצד שני אני לא רוצה לפגוע בו כי אני חוששת שזה יפגע בו נפשית וגם בלימודים...

תשובה

שלום.

ניכר בך שאת רגישה ובעלת מידות טובות.

אבל מכיון שאת אינך העובדת הסוציאלית שלו, זה לא התפקיד שלך. ובטח שלא נכון להישאר בגלל זה בקשר.

תעשי את זה בצורה עדינה ורגישה.

הוא ייאלץ להתמודד, ואם הוא יזדקק לעזרה, הוא יצטרך למצוא אותה אצל מישהו אחר.

בהצלחה רבה