החלפת שם שני

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 28/07/19 21:13 כה בתמוז התשעט

שאלה

שלום רב.

בני בן ה4 נקרא אופיר שמעון,השם שמעון זה על שם אבא של אשתי.

היו התנגדויות מצידי לגבי השם השני,בגלל שהאבא טיפוס לא אהוב,רגזן וכו..

מפאת עינייני כבוד,אשתי החליטה בכל זאת להוסיף את השם שמעון במעמד הברית.

היום אופיר בן 4 והוא רגזן וצעקן וקצת קשה לשליטה.

המחשבה שלי זה בגלל השם השני,שם שאני אפילו פכם אחת לא השתמשתי בו אלא רק אשתי.

ברצוני לדעת אם עדיף להחליף את השם שמעון בדם אחר או לבטלו כליל.

תודה רבה

תשובה

שלום וברכה,

אין הבדל אם אתה משנה את השם שמעון לשם אחר, או מבטלו לחלוטין ומשאיר לילדך שם אחד.

בכל אופן תקפיד, שכל שינוי שתעשה, תעשה זאת רק בהסכמתה של אשתך.

ברכה והצלחה