החלפת שם ראשון בשני

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 29/05/18 11:23 טו בסיון התשעח

שאלה

שלום רב,

ביום שלישי האחרון ח' סיוון עשינו ברית לבננו היקר ןנתנו לו שני שמות: עמית סיני

את השמות בחרנו ממש ברגע האחרון וכעת בדיעבד הייתי רוצה מאוד שהשם הראשון שלו יהיה סיני כיוון שזה שם עם משמעות הרבה יותר גבוהה. אני רוצה לדעת אם זה אפשרי להחליף את סדר השמות ולקרוא לו סיני עמית.

זה מאוד חשוב לי.

אשמח לתשובתך

הילה

תשובה

ב"ה

שלום.

ראשית מזל טוב להולדת עמית סיני יהי רצון שתזכו לגדלו מתוך נחת ובריאות ובשמחה אמן.

אין בעיה לקרוא לו כל הזמן בשמו השני - סיני.

וברישומים ומיד פעם לקרוא לו סיני עמית .

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.