הוצאת זרע לבטלה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 07/04/20 21:41 יג בניסן התשפ

שאלה

ב"ה

שלום רב

אני מודה ומתוודה פעמים רבות אני חטאתי בחטא הזה ואני מאוד מתבייש מעצמי

מה עלי לעשות על מנת להפסיק ועל מנת לכפר עליו?

תודה מראש.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כדי לדעת את דרך התשובה צריך ללמוד, לא מספיק לעשות תשובה, מכיוון שאחריה תבוא חלילה נפילה נוספת, ועל כן תשתדל ללמוד את הנושא ויש היום ספרים, של הרב יהושע שפירא מישיבת רמת גן, "ממצולות אשיב". של הב ארוש "כי תצא למלחמה". ועוד ספרים שעוסקים בדבר ואחר כך שהחרטה והקבלה לעתיד יהיו מלאים באים לדרך התשובה.

חג כשר ושמח

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ