האם להתחתן בתוך השירות הצבאי?

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 25/01/18 08:23 ט בשבט התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב,

חבר שלי ואני ביחד כבר שנה וחצי. לפני חודשיים הוא התגייס לנצח יהודה.

אנחנו מאוד מתלבטים האם להתחתן בתוך השירות הצבאי או לחכות שנתיים (שיסים את השירות) ? אנחנו לא כ"כ יודעים מה הם היתרונות והחסרונות שבדבר.

אנחנו נורא מבולבלים.

משתדלים לשמור נגיעה, אבל זה קשה מאוד ואנחנו נופלים הרבה.

נשמח לקבל יעוץ והכוונה מהרב.

תודה מראש

תשובה

שלום.

מצד אחד, אכן הדחייה יוצרת התמודדויות לא בריאות, והקשר לא צריך להיבנות ככה.

מצד שני, זו לא תקופה קלה לבית, במיוחד בהתחלה, להיות במצב של פגישה שבועית או דו-שבועית.

למעשה זו שאלה מאוד אינדיבידואלית, ואתם צריכים לגשת לתלמיד חכם שמכיר אתכם, ושאתם סומכים על שיקול דעתו, ושהוא יכוון אחרי שקילת כל השיקולים.

בהצלחה רבה