האם אפשר לעשות טקס בלבד בסיום שנת האבל?? לא מסוגלת לשחזר את טראומת הסעודה בשבעה!!!!

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 03/04/21 21:22 כא בניסן התשפא

שאלה

האם אפשר לעשות טקס בלבד בסיום השנה הראשונה??? לא יכולה להכיל עוד סעודה כמו שהיתה פה בשבעה, טראומטי, המוני אנשים ולשם מה??? לחגוג את מות בעלי האהוב?? אני לא דתיה, בעלי לא היה דתי, מבחינתי טקס בלבד! שום סעודה לא תחזיר אותו ולא תגרום לעילוי נשמתו! אנו אבלים קשה מאוד ולא רוצים לחזור אחורה ( להמוני אנשים ואוכל), אלא ליצור מציאות חדשה בחיים . אנא ענה לי בזריזות, תודה

תשובה

לא צריך סעודה לא צריך המון אנשים.

צריך עליה לקבר לימוד קדיש השכבה,

אם רוצים אפשר לעשות ברכות לעילוי נשמתו.

בשורות טובות.