דמות שחורה וקיפאון

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 25/07/19 09:44 כב בתמוז התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

לפני כשנתיים פקחתי עיניים משינה למשמע צעדים בבית, הסתכלתי אל פתח דלת חדר השינה ובה נעמדה דמות שחורה.

הפחד היה גדול, חששתי לבני בן השנה שישן בחדר הצמוד.

ניסיתי לקום אך הגוף היה קפוא לגמרי. לא הצלחתי להזיז אפילו אצבע.

פתאום הופיע גמד שקפץ על המיטה והרגשתי שהוא ממש "מתיר קשר" שיש עליי או אפילו ביצע תנועה כמו הוצאת מלח ממלחייה מעליי.

הגמד עשה זאת למשך 2 שניות ואז השתחררתי והם נעלמו שניהם.

אודה להארה, מה ראיתי וחוויתי?

בעלי לא מאמין לי וחושב שחלמתי אך ברור לי שלא.

תודה רבה מראש,

תשובה

שלום וברכה

לצערי, אין לי כלים להתמודד עם שאלה זו.

ברם, אני יכול להציע עזרה ראשונה: עזבי את השאלה האם זה התרחש או לא התרחש, ועברי לשאלה - לאן את רוצה להוביל את החוויה הזו, ומה היא יכולה לבנות בך.

ועל ידי כך ייפתח פתח משמעותי לגבי העתיד.

כל טוב ובהצלחה