דחיית חתונה ומועד חדש לחתונה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 28/04/20 18:36 ד באייר התשפ

שאלה

בעקבות הקורונה אי אפשר לקיים חתונה כמו שצריך והכלה מדוכאת מאוד , בעקבות המצב החלון לדחות לתאריך אחר ..

מתלבטים בין החורף הקרוב לקיץ הבא ,

מפוחדים נורא שלא יעבור המצב או יחזור או בעיה אחרת תגיע ..

רצינו להתייעץ איזה תאריך יכול להיות לנו טוב לחתונה רצינו חודש אדר 18.2 יום חמישי בערב חל יום שישי ומתחיל ז׳ אדר . האם טוב ? נשמח שתציעו תאריכים נוספים

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

הצטערתי לשמוע שדחיתם את חתונתכם, אמנם אי אפשר לעשות כיום חתונות גדולות אבל אפשר לעשות חתונות שמחות מלאות אהבת אמת, חברי אמת וידידי אמת, שהם המשמחים האמיתייים. על כן השתדלו לקרב את חתונכתם, להקים בית נאמן בישראל, מתוך אהבה ושמחה. אפילו אם תהיה אותו הוירוס בעולם, אבל אנחנו ננצח רק עם זוגות שכמותכם שיכולים להקים בית נאמן.

חג עצמאות שמח

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ