גלגולים ומתקשרים

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 21/05/21 15:28 י בסיון התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב, לא ידעתי איך עונים פה אם אפשר בכלל אז עשיתי בשאלה חדשה.

בקשר להפרעות הנפשיות אני לא יכולה ללכת לפסיכולוג בגלל כמה סיבות ואחת מהן זה כי אני לא רוצה שיהיה רשום בתיק שלי שיש לי את ההפרעות האלה כי זה סוגר דלתות כי יש עבודות שמסתכלים על התיק.

היה איזה מתקשר אחד שאמר לי שנולדתי חרדתית בגלל הגילגולים הקודמים שלי אבל לא אמר לי מה הסיבה ומה היה בגילגולים הקודמים.. אז כנראה שזה משהו רוחני שאני צריכה לתקן אבל לא יודעת איך..

כנראה שהייתי רעה בגילגולים הקודמים ובגלל זה אני סובלת..

בקשר לדבר השני שכתבת לי נכון שאני יכולה להיות ממש מאושרת גם כשאין לי דברים חומריים כי הכל זה הנפש אבל הנפש שלי פצועה ואני לא מצליחה להינות גם מדברים חומריים את האמת וגם מרוחניים.. אני לא נהנת מכלום בחיים חוץ מלראות את המשפחה שלי שמחה..

הדבר היחידי שאני אוהבת לעשות ונהינת ממנו ועושה כל היום זה לדמיין ולשמוע שירים ולדמיין כל היום ככה במיטה..

ובקשר לדבר השלישי חח אני טבעונית כבר 8 שנים אני בחיים לא אחזור לאכול בשר וגם אחרי שאני מודעת איך מפרידים את העגל מהאמא ואונסים פרות בכוח וגם איך מרביצים להם וזה עוד נחשב כשר.. וגם אני מאמינה שבעלי חיים שווים לנו כי אלה נשמות שפשוט הגוף שלהם זה בעל חיים והם פשוט בלי מודעות כי הם לא חטאו ואכלו מהתפוח ונשארו טהורים.

אבל אני אלך לעשות בדיקת דם בכל זאת אני מרגישה לא טוב גם פיזית.

יכול להיות שאני סובלת בגלל שהייתי רעה בגילגולים האחרים?

ושתהיה שבת שלום :)

תשובה

שלום

סליחה שאני עונה בחריפות.

מתקשרים זה בלבולי מוח. שום דבר שקורה לך לא קשור לגלגולים קודמים שאולי היו ואולי לא היו.

אנחנו בכלל לא מבינים מה זה גלגולים, וזה לא חלק מהשיקולים בחיים.

ודאי שחשוב לעשות בדיקת דם ולפעול על פי הנחיית הרופאים.

עד כמה שאני יודע, אם את הולכת לסיוע על ידי איש מקצוע, פסיכולוג או מישהו מקצועי אחר, זה לא משהו שמישהו יכול לדעת, וגם אם כן, המצב הנוכחי הוא ממש בלתי נסבל ומן הסתם יגרום לך עוד הרבה צער.

אני חושב שזה ממש קריטי למצוא מישהו מקצועי שיסייע לנפשך הפצועה.

בהצלחה בע"ה