ברכה מרב

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 30/05/18 12:20 טז בסיון התשעח

שאלה

שלום רב,

אני פונה אל כבוד הרב לאחר שראיתי שהוא מבין בהחלפת שמות.

אני בת 35. כשנולדתי אמי החליטה לקרוא לי אירית, לאחר מס' ימים (פחות משבוע) היא החליטה לשנות את שמי לאורית כי הבאתי לה אור בחיים.

היא ואני מעולם לא שינינו את שמי בתעודת זהות אבל למעשה כולם קוראים לי אורית, וכך גם אני מציגה את שמי. (אבל בת.זהות רשום אירית).

אני רווקה ולאורך השנים לא זכיתי לאהבה, לא לזוגיות בריאה ויציבה.

כעת אני מתחילה להיות לחוצה וזה משפיע על סדר היום שלי.

לפני שבוע החלטתי לשנות באופן קבוע את שמי לאורית.

אשמח לקבל את ברכתו של הרב.

תודה.

תשובה

ב"ה

שלום.

מי שברך אימותינו הקדושות והטהורות שרה רבקה רחל ולאה ואסתר המלכה בת אביחיל ואביגיל הוא יברך את אורית לברכה רווחה והצלחה בכל מעשה ידייך שתמצאי את זיווגך מהר ושחתן צדיק ימצא אותך מהר (אל תחפשי אחרי מציאה אלא אחרי אבדה..)

שתזכי ליציבות ולבריאות ואהבה ולשמחה

ברוחניות ובגשמיות וכל מי שקורא התשובה הזו יאמר אמן.

בברכה,

עוזיאל אליהו,

.