בחירת שם לגיורת

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 26/12/19 00:04 כח בכסלו התשפ

שאלה

היי אני עכשיו נמצאת בתהליך הגיור ואני צריכה להוסיף שם לשם הקיים שלי או לשנות אותו.

שמי אליזה צ'יטייב - ELIZA מאוד חשוב לי שההגיה של השם תהייה נכונה(אני רוצה להדגיש ששמי הוא אלי- האל שלי והתוספת זה , ולא עליזה מהמקור שמחה ועליזות)

נולדתי ביד בניסן התשסא בפסח

אני מעדיפה להוסיף שם לשם שלי.

אשמח להצעות לשמות שמתאימים לי ולתאריך לידה שלי ולווא דווקא שמות מובנים מאליהם כמו רחל ושרה.

תודה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אולי כדאי לחשוב על שם בת-אל, בתיה, שהם מגלים על כך שאת בתו של הקב"ה.

שהליך הגיור יעבור עליך בשמחה

חנוכה שמח

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ