אמון

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 21/02/12 14:53 כח בשבט התשעב

שאלה

בס״ד

שלום וברכה

בעלי ואני עשינו לא מזמן חשבון משותף בבנק שלי, כי יש לי מבצעים והנחות אז עדיף כי לקחנו משכנתא, קנינו דירה ב״ה.

צעד בהסכמה והדדי כמובן.

מטבע האדם, אני חושבת שהוא חשדן. ואני בענייני כספים מאוד חשדנית (תלוי מי עומד מולי)

ולצערי הרב מאוד בעלי עומד מולי ואין לי אמון בו.. אפילו לא אחוז אחד.. הוא עבד על זה מאוד קשה כדי לשבור את האמון בו והצליח.

ויש לי דרך לברר אם החשבון שלו בבנק שלו באמת נסגר כמו שהוא אמר.. כשהוא אמר שסגר את החשבון, אמרתי בסדר ולא דברתי.

יום למחרת בררתי.. הכרטיס אשראי לא בוטל כמו שאמר שיבטל ואמר שכבר ביטל והבנק אמר שלא נתנו הוראה כזאת. אז אני נתתי הוראה לבטל לו. כי יש לו עוד כרטיס של החשבון שלנו.

והחשבון שלו עדיין פועל.. אמרתי לו שאני יודעת איכשהו שהחשבון שלו עדיין ״בחיים״ כמו שאומרים.. אני לא באה ממקום שהכסף הוא הכי חשוב.. אני באה ממקום שאם אתה מבטיח ועוד לבן זוגך שהוא שותפך לחיים, אני מצפה לאמון 100%. בלי אמון- אין חיים, אין שלום בית.

הוא כל יום מתפלל 3 תפילות יש לו כיפה וציצית..

אבל ה׳ ירחם איך הוא מתפלל.. מתעסק בהרבה דברים תוך כדי תפילה, לא יודע מה התפילה אומרת.. וככה הוא חי את החיים שלו.. הבל הבלים. אם לא הייתי בהריון הייתי עוזבת מזמן.. ויש לי את האופציה הזאת בראש פשוט לקום ולעזוב הכל. מה עושים? חוץ מייעוץ זוגי כי אין טעם וזה לא קשור.

יש פתרון ממשי?

ואני לא רוצה לבטל את החשבון המשותף. כי זה לא פתרון לבעיה.

תודה רבה

מיטל

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

את מעלה שאלות לא פשוטות,

זו לא שאלה שצריך לתת לה תשובה,

אלא צריך הדרכה,

וזה אי אפשר לעשות במייל,

אשמח לענות בטלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן