איפור כלה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 01/08/19 12:42 כט בתמוז התשעט

שאלה

בס"ד

שלום!

כידוע לי, חל איסור לנשים להתאפר בצורה בולטת שמושכת את העין. אך מה בעניין כלה ביום חתונתה? האם עליה להתאפר בצורה עדינה מאוד? אם כן, יש הרבה כלות שיצטערו על כך כי הן רוצות לזהור קצת יותר ביום החשוב הזה. ומה בעניין אודם בולט? האם מותר לכלה לשים אודם בולט ביום החתונה.

תודה מראש!

תשובה

שלום

מותר לך להתאפר בצורה נעימה המקובלת אצל יראות שמים ביום חתונתן.

ודאי היית בחתונות של נשים יראות השם, והבחנת במידה הראויה בה התאפרו, שיש בה חן יופי וצניעות גם יחד.

מזל טוב