איך בוחרים רב?

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 29/10/19 21:14 ל בתשרי התשפ

שאלה

תהליך חזרה בתשובה דורש ללא ספק חוץ מכוחות נפש הדרכה מקצועית ולימוד, יש ככ הרבה הלכות ומידע מבלבל, אדם שלא נולד לזה וכל חייו היה חילוני הולך לאיבוד בים המידע, גם כשהוא רוצה להתחזק ולקיים מצווה כמו תפילין, שמירת שבת תפילה בבית הכנסת וכו סיכויים גבוהים שיטעה ולא ייקיים כפי שצריך.

איך עושים את זה נכון? איך ניתן לבחור רב שידריך אותך?

תודה רבה!

תשובה

שלום

אשריך שזכית.

הכי טוב זה למצוא מסרת שמתאימה לבעלי תשובה. יש כל מיני כאלה ברחבי הארץ.

לגבי רב, בהנחה שאתה לא חופשי לנדוד ברחבי הארץ, צריך למצוא מישהו באזור שלך. האי לשאול אנשים דתיים מהאזור. אשמח לעזור אם תכתוב לי איפה אתה גר.

מעבר לכך, יש גם המון שיעורים באינטרנט שמתאימים לבעלי תשובה, כולל בהלכה, כמו למשל באתר של מכון מאיר או באתר של הידברות ובעוד אתרים רבים.

אם לא מצאת, אשמח שתכתוב לי שוב.

בהצלחה רבה