וופל שיבולת שועל קטן עם פירות ומטבלים

חדשות כיפה חדשות כיפה 22/07/19 13:33 יט בתמוז התשעט

וופל שיבולת שועל קטן עם פירות ומטבלים, צילום: המותג Teka
וופל שיבולת שועל קטן עם פירות ומטבלים, צילום: המותג Teka

מצרכים

160 גר' קמח חיטה

180 גר' קמח שיבולת שועל

340 מ''ל חלב צמחי

65 גר' מרגרינה מומסת

50 גר' סירופ אגבה

7 גר' שמרים לאפייה

3 גר' מלח

2 גר' אבקת וניל

תוספת לוופל

יוגורט טבעוני בטעם טבעי או יוגורט בטעמים

מרמלדת פירות העונה

חמאת בוטנים

פירות העונה, למשל: תותים, דובדבנים ואוכמניות

הוראות הכנה

חממו את החלב הצמחי וערבבו אותו יחד עם הפירות הקרים, הניחו בצד למשך כ-10 דקות.

הכניסו את המרכיבים היבשים לקערה והוסיפו את המרכיבים הנוזליים לחלב עם השמרים.

ערבבו היטב את המרכיבים היבשים עם הנוזליים.

הניחו בצד למשך כשעה, עד שהבצק יכפיל את גודלו.

חממו ושמנו את דפוס האפיפית. בעזרת כף, צקו חלקים קטנים מהבצק, על מנת ליצור וופלים קטנים.

המשיכו עד שתסיימו את הבצק. הגישו לצד הרבה פירות טריים, יוגורט, מרמלדה, חמאת בוטנים וכל מטבל אחר לבחירתכם. תוכלו להכין וופלים עם שיפודי פירות.

המתכון באדיבות המותג Teka

כתבות נוספות