מלוח, קראנצ'י וממכר. אמש חל יום הצ'יפס הבינלאומי, ולכל חובבי החטיף המוכר והאהוב, הנה מתכון פשוט וקל להכנה שיביא לכם את התפוצ'יפס הביתי המושלם בשבעה שלבים. אז לא לשכוח נייר סופג ושיהיה בתיאבון.
-
עוד באותו נושאצ'יפס אימוג'י ושיפודי פסטה פיצה: 4 מתכוני טיקטוק שיגרמו לילדים לצרוח מהתלהבות
20/05/24 17:16
רכיבים להכנת תפוצ'יפס ביתי:
- תפוחי אדמה טריים ואיכותיים (עדיף אדומים)
- מלח
- תבלינים נוספים לפי הטעם: פלפל, פפריקה, אבקת שום וכל מה שאוהבים
![מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה עד שמקבלות גוון זהוב|](https://www.kipa.co.il/userFiles/343138_מטגנים_את_פרוסות_תפוחי_האדמה_עד_שמקבלות_גוון_זהוב.jpg)
מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה עד שמקבלות גוון זהוב| צילום: Parilov,Shutterstock
אופן הכנת הצ'יפס:
1. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות דקות – ככל שהפרוסות יותר דקות, כך יותר טוב.
2. משרים את פרוסות תפוחי האדמה בקערה עם ליטר אחד של מי קרח ל-5 דקות.
3. מוציאים ומייבשים היטב בעזרת נייר סופג.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק על חום בינוני.
5. מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה עד שמקבלות גוון זהוב, חשוב לערבב אותן כמה פעמים במהלך הטיגון.
6. מוציאים ומניחים על נייר סופג או רשת לייבוש קל.
7. מעבירים לקערה, ממליחים ומוסיפים תבלינים שאוהבים.