2 מרכיבים: פיתה חלבון שכובשת את הרשת

כדי להכין את הפיתה הנפלאה שכבשה את הרשתות החברתיות אתם זקוקים לשני מצרכים: קמח תופח וגביע יוגורט מפוצץ חלבון. רוצו להכין

חדשות כיפה חדשות כיפה 09/07/24 13:21 ג בתמוז התשפד

2 מרכיבים: פיתה חלבון שכובשת את הרשת
פיתת חלבון, צילום: rom_olik,Shutterstock

אם יש לכם אינסטגרם, טיקטוק או כל רשת חברתית אחרת - אין מצב שלא נתקלתם במתכון שמטריף את כולם בתקופה האחרונה. הבלוגר שחר חן, עם למעלה מ-200 אלף עוקבים רק באינסטגרם, פרסם מתכון לפיתה מפוצצת חלבון בשני מרכיבים בלבד, ועד מהרה הרשת התמלאה בגולשים שרצו גם הם לנסות את המתכון החדש. בכל פיתה כזאת - שאתם יכולים למלא בחביתה, או בכל מילוי שתרצו - יש 8.2 גרם חלבון. עכשיו תורכם לנסות את המתכון.

מצרכים לפיתה חלבון

  • 200 גרם קמח תופח
  • גביע יוגורט חלבון פרו 0% שומן (200 גרם)

הוראות הכנה לפיתה חלבון

  1. בקערה מערבבים את הקמח והיוגורט ולשים לקבלת בצק אחיד.
  2. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים (שיהיו הפיתות שלנו), מכדררים כל חלק ואז מועכים קלות, ומרדדים ליצירת צורה של פיתה.
  3. מניחים את הפיתות בתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור על 210 מעלות, למשך 3-4 דקות, הופכים ואופים שוב עד להשחמה.
  4. אתם יכולים למלא את הפיתות בכל מילוי שתבחרו, אפילו רק למרוח גבינה וליהנות.