מצרכים לפאי רועים
- 6 תפוחי אדמה גדולים, מבושלים ומעוכים לפירה
- 2 כפות מיונז הולנדי
לשכבת הבשר:
- 2 כפות שמן זית
- 500 גרם בקר טחון
- פחית עגבניות חתוכות דק
תבלינים: מלח, פלפל ואורגנו יבש
הוראות הכנה לפאי רועים
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבשר 3-5 דקות תוך כדי הפרדה לפירורים. מוסיפים עגבניות, מתבלים ומבשלים 5 דקות.
- משטחים את התערובת בתבנית פיירקס.
- מערבבים את מחית תפוחי האדמה עם מיונז ורוטב שום. מתבלים גם במלח, פלפל ואורגנו.
- משטחים את מחית תפוחי האדמה על שכבת הבשר ואופים 20 דקות או עד להזהבה.
המתכון באדיבות מאסטר שף