מתכון לשבת המנה הזאת נראית סופר מושקעת אבל יש בה רק 5 מרכיבים

חולמים להניח על שולחן השבת פאי רועים מושלם משכבת תפוחי אדמה פריכה ושכבת בשר עסיסית? זה ממש לא מסובך כמו שאתם חושבים | מתכון לפאי רועים

חדשות כיפה חדשות כיפה 04/07/24 12:15 כח בסיון התשפד

המנה הזאת נראית סופר מושקעת אבל יש בה רק 5 מרכיבים
פאי רועים בחמישה מרכיבים בלבד, צילום: אפיק גבאי

מצרכים לפאי רועים

  • 6 תפוחי אדמה גדולים, מבושלים ומעוכים לפירה
  • 2 כפות מיונז הולנדי

לשכבת הבשר:

  • 2 כפות שמן זית
  • 500 גרם בקר טחון
  • פחית עגבניות חתוכות דק

תבלינים: מלח, פלפל ואורגנו יבש

הוראות הכנה לפאי רועים

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבשר 3-5 דקות תוך כדי הפרדה לפירורים. מוסיפים עגבניות, מתבלים ומבשלים 5 דקות.
  3. משטחים את התערובת בתבנית פיירקס.
  4. מערבבים את מחית תפוחי האדמה עם מיונז ורוטב שום. מתבלים גם במלח, פלפל ואורגנו.
  5. משטחים את מחית תפוחי האדמה על שכבת הבשר ואופים 20 דקות או עד להזהבה.

המתכון באדיבות מאסטר שף