מצרכים לריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צ'יפס
ריבועי גבינה (20 מנות):
- חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם וניל
- חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם שוקולד
- 500 גרם גבינת מסקרפונה
- 2 ביצים L
הוראות הכנה לריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צ'יפס
- פורסים את בצק השוקולד לפרוסות דקות, מניחים בצפיפות בתבנית עם נייר אפייה ומהדקים בידיים לשכבה אחידה.
- אופים ב-180 מעלות 20 דקות, להתייצבות.
- טורפים קרם מסקרפונה וביצים לתערובת אחידה.
- מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את הקרם על התחתית (זהירות! חם).
- פורסים את נקניק הווניל לפרוסות דקות ומניחים בצפיפות על הגבינה בעדינות.
- מחזירים לתנור ל-30 דקות נוספות בחום של 180 מעלות, להשחמה.
- מצננים לפני שפורסים ואוכלים.
המתכון באדיבות המותג KENWOOD, מתוך פרויקט משותף של קרין גורן ורון יוחננוב.