צנונית סינית בטעם חמוץ מתוק, צילום: SHUTTERSTOCK
אהבתם? עוד תכנים בלעדיים באפליקציה של כיפה. הורידו עכשיו
מצרכים לצנונית סינית בטעם חמוץ מתוק
- כ-40 צנוניות קטנות
- כפית מלח
- כף רוטב סויה
- 2 כפות חומץ
- 2 כפות סוכר
- 3 כפות שמן שומשום
הוראות הכנה לצנונית סינית בטעם חמוץ מתוק
- רוחצים ומנקים את הצנוניות.
- עושים בכל אחת מהן חתך עד מחצית עומקה.
- מכניסים את הצנוניות לקערה, זורים עליהן מלח ונותנים להן לנוח 5 דקות.
- מוסיפים לקערה רוטב סויה, חומץ, סוכר ושמן ומערבבים היטב.
- מניחים ל-15 דקות נוספות לספיגת הטעמים, ומגישים.