מצרכים לעוגת שוקולד במיקרוגל
- ביצה בטמפרטורת החדר
- 3 כפות סוכר
- כוס חלב
- 4 כפות קמח
- 2 כפות קקאו
- 70 גרם אבקת אפיה
הוראות הכנה לעוגת שוקולד במיקרוגל
- בעזרת מטרפה נקציף בקערה את הביצה עם הסוכר.
- נוסיף את החלב ונמשיך להקציף.
- נוסיף לתערובת את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה ונקציף.
- נמזוג מהתערובת לספל עמיד לחום המיועד למיקרוגל.
- נכניס למיקרוגל ל-3 דקות אפייה.
- נאכל בתיאבון.
המתכון באדיבות Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי