בכל פעם שהתחשק לי להכין משהו עם שום - ואני מאוד אוהבת את הטעם שלו - רק חשבתי על כך שאצטרך לקלף אותו במשך עשר דקות, הריח לא יצא לי מהידיים והשאריות יכנסו לי לציפורניים. כל זה היה עד שגיליתי שתי שיטות מנצחות לקלף שום ב-10 שניות וכמעט מבלי לגעת בו, ומאז אני משתמשת בשום ללא הפסקה. ולא, אין צורך לקנות שום קלוף ולבזבז עוד כסף מיותר.
-
עוד באותו נושאלא הכרנו: 8 שיטות להוריד ריח של שום מהידיים
15/01/24 13:32
1. שיטת הצנצנת
- מניחים את שיני השום בתוך צנצנת עם מכסה הדוק.
- אוטמים את הצנצנת ומנערים אותה במרץ למשך כ-10-15 שניות. שיני השום צריכות להתחכך זו בזו ובצנצנת ולגרום לקליפות להתרופף.
- פתחו את הצנצנת ותגלו ששיני השום מופרדות כעת מקליפותיהן.
2. שיטת המיקרוגל
- מניחים פקעת שום במיקרוגל למשך כ-10 שניות.
- מוציאים את השום מהמיקרוגל ונותנים לו להתקרר מעט.
- בעזרת הידיים, סוחטים בעדינות את פקעת השום. הציפורן אמורה להיפרד בקלות מהקליפה.