נתחיל בזה שאני לא מאלה שבעד לשמור תיונים באופן כללי, להעביר מכוס לכוס: בוודאי, כל מי שהיה במסגרת בה תיונים שווים היו מצרך נדיר (אהמ בוגרי פנימיות למיניהם) יודע שאפשר להפיק מתיון אחד שווה לפחות 3 כוסות של תה טובות, ולעיתים אף יותר, תלוי בסוג התיון. אבל לשמור תיון משומש לעתיד לא ידוע על השיש? בזה אני פחות תומכת.
אבל עם כל ההתנגדות הזאת, רוב האנשים נתקלים פעם באדם כזה שמשאיר את התיון שלו באיזה כוס או קערה קטנה על השיש, יש אפילו כאלה שמגדילים וקונים כלי מיוחד בשביל זה, ומחכים עד שהתיון מתייבש ומישהו זורק את זה לפח.
מסתבר שכולנו עשינו את זה לא נכון, מסתבר שהטריק לשמור תיון ככה שלא יעלה עובש ויאבד טעם הוא לשים את התיון המשומש במקרר, ולהוציא בשימוש הבא. המקרר מונע מבקטריות וחיידקים לצמוח על התיון.
![תה](https://www.kipa.co.il/userFiles/329830_תה_0.jpg)
תה צילום: shutterstock