מצרכים לשניצל על מקל
ל-6 מנות:
- 500 גרם חזה עוף טחון
- 4 כפות פירורי גריסיני
- 1 בצל קצוץ ומטוגן
- מלח ופלפל
לציפוי:
- 2 ביצים
- כף קטשופ
- 2 כוסות פירורי גריסיני
הוראות הכנה לשניצל על מקל
- מערבבים את חזה העוף הטחון עם פירורי לחם ובצל מטוגן. מתבלים במלח ופלפל.
- יוצרים קציצות מאורכות ומצמידים אותן לשיפוד שטוח. מקררים.
- מכינים שתי קערות: באחת ביצים מתובלות בקטשופ ובשנייה פירורי לחם.
- טובלים את הקציצות המשופדות בתערובת הביצים ומצפים היטב בפירורי לחם.
- מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
המתכון באדיבות המותג מאסטר שף