מצרכים לסלט שעועית טרי
עבור הסלט:
- 400 גרם פולי שעועית לבנה גדולים ומשומרים
- 400 גרם פולי שעועית לבנה קטנים ומשומרים
- 1 זנב בצל ירוק
- קליפה ומיץ של 1 לימון
- מלח פלפל שחור
עבור הרוטב:
- 300 מ''ל שמן זית
- 10 גרם עירית
- 10 גרם בזיליקום
- 10 גרם פטרוזיליה
- 10 גרם נענע
- שן שום
הוראות הכנה לסלט שעועית טרי
- מזגו את השעועית הגדולה והקטנה למסננת, שטפו קלות והעבירו לקערה.
- טחנו יחד במיקסר את עשבי התיבול עם שמן הזית ושן השום, והוסיפו לשעועית.
- קצצו לחתיכות קטנות בצל ירוק וערבבו גם אותו בסלט.
- הוסיפו שמן זית, מלח ופלפל שחור לפי הטעם וערבבו היטב. אחסנו במקרר במשך כשעה לפחות.
- לפני ההגשה: ניתן לפזר עשבי תיבול קצוצים מעל הסלט. ניתן להגיש גרסה חריפה על ידי הוספת חצי כפית צ'ילי או פפריקה לעשבי התיבול הטונים.
המתכון באדיבות המותג Teka