הקטניות עדשים אולי מוכרות לכם מסיפור יעקב ועשיו, אך יש כמה דברים שאתם חייבים לדעת עליהן. העדשים עשירות מאוד בסיבים תזונתיים מסיסים, סוג של סיבים שמסייע להורדת כולסטרול וסוכר בדם. אותם סיבים מספקים גם תחושת שובע, ולכן תוספת של עדשים לכל מנה תהפוך אותה למשביעה הרבה יותר.
-
עוד באותו נושא8 מתכונים שיגרמו לילדים שלכם להתאהב בתרד
14/05/23 11:23
הסיבה שצמחונים וטבעונים צורכים הרבה עדשים היא שהן מכילות אחוזים גבוהים של חלבון ביחס לקטניות אחרות, ולכן מהוות מקור נהדר לחלבון. בטח כבר התחלתם להבין למה כדאי כל כך לצרוך עדשים, ואנחנו עזרנו לכם ואספנו 10 מתכונים נפלאים שתוכלו להכין עם הקטניות הכתומות, השחורות או הירוקות.