מצרכים למעורב דגים ירושלמי:
- פילה מוסר
- פילה דניס
- שמן זית
- כמון
- כורכום
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- פפריקה
- בצל סגול
- שום
- פטרוזיליה
- כוסברה
הוראות הכנה למעורב דגים ירושלמי:
- חותכים את הדגים לקוביות ומערבבים בקערה עם שמן זית וכל התבלינים.
- מעבירים למקרר ל-20 דקות.
- מטגנים בשמן זית את הבצל סגול.
- מוסיפים את השום, הפפריקה ואת עשבי התיבול. ממשיכים לטגן תוך ערבוב על אש נמוכה עד שהדגים מוכנים.
- מגישים על פוקצ׳ה, סלט עגבניות ועלי רוקט.
המתכון באדיבות מסעדת לוציאנה