מתכון לטארט תפוחי אדמה וקממבר טבעונית משגעת

חדשות כיפה חדשות כיפה 08/05/23 13:34 יז באייר התשפג

מתכון לטארט תפוחי אדמה וקממבר טבעונית משגעת
צילום: חברת ויולייף

מצרכים לטארט תפוחי אדמה וקממבר טבעונית משגעת

50 גרם ויולייף LA ROND בסגנון קמבבר

20 גרם ויולייף פרוסיציאנו בסגנון פרמזן

50 גרם מזולה בטעם חמאה

250 מ"ל שמנת טבעונית

מלח ופלפל

7-8 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים עם מנדולינה דק מאוד

3 עגבניות מיובשות קצוצות

עלי טימין טריים

הוראות הכנה לטארט תפוחי אדמה וקממבר טבעונית משגעת

בכוס מערבבים יחד את השמנת הטבעונית, מזולה בסגנון חמאה, פרוסוציאנו בסגנון פרמזן, מלח ופלפל.

מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית עגולה רדודה ויוצרים צורה דמוית פרח. 

מניחים במרכז קערה קטנה לתנור (באותו גודל כמו לה רונד) במרכז תבנית האפייה. 

יוצקים מעל את תערובת השמנת ומברישים מעל לציפוי אחיד.

מפזרים מעט פרוסוציאנו נוסף ואופים ב-180 מעלות כ-45-50 דקות.

כאשר תפוחי האדמה מזהיבים, הסירו בזהירות את הקערה ממרכז תבנית האפייה, הניחו את ה-Le Rond במקומה והכניסו חזרה לתנור ל-15 דקות נוספות, עד שהוא נמס יפה.

מוציאים מהתנור ומקשטים בעלי טימין ועגבניות מיובשות.

המתכון באדיבות חברת ויולייף