את הכריך הטבעוני הזה עוד לא יצא לכם לטעום

להפסקת עשר של הילדים בבית הספר, לנשנוש של ארבע אחר הצהריים או לארוחת חצות חפוזה, כריכים זו תמיד אופציה קלה ומהירה. מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציגה כריך מקורי וגם טבעוני

חדשות כיפה חדשות כיפה 29/05/22 14:18 כח באייר התשפב

את הכריך הטבעוני הזה עוד לא יצא לכם לטעום
צילום: טקה סטודיו

מצרכים

לחם כריך לפי הטעם

גבינה פרוסה טבעונית

1 תפוח

1 בצל

2 כפיות סוכר קוקוס

1 כפית שמן זית

בצל ותפוח. לא תאמינו כמה טעים זה יוצא בכריך

בצל ותפוח. לא תאמינו כמה טעים זה יוצא בכריך צילום: shutterstock

הוראות הכנה

שוטפים וחותכים את התפוח ללא הזרעים.

אופים אותו במשך 15 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.

חותכים את הבצל לפרוסות דקות ומטגנים על אש נמוכה במחבת עם שמן זית עד להשחמה. כאשר הבצל רך, מוסיפים את הסוכר ומבשלים כ-20 דקות או עד שהבצל הופך חום ורך.

מרכיבים את הכריך עם הבצל המקורמל, כמה פרוסות גבינה טבעונית ותפוח מבושל לפי הטעם. מניחים את הלחם על הגריל ומבשלים עד שהלחם חום זהוב ופריך.