- נכון שברגע שפותחים סוכר חום הוא מתחיל להתגבש? בפעם הבאה תכניסו כמה חתיכות מרשמלו לאריזה לפני שתסגרו אותה והסוכר ישאר גרגירי למשך חודשים
2. נכון שגביעי גלידה נוטים לטפטף מלמטה על כל הבגדים? בפעם הבאה הכניסו חתיכת מרשמלו לגביע לפני שאתם מוסיפים את הגלידה
3. נכון שנרות יום ההולדת מטפטפים תמיד על העוגה? תקעו כל נר באמצעה של חתיכת מרשמלו ותנו לו לטפטף עליה, תוכלו לזרוק את המרשמלו אחרי שתכבו את הנרות
4. מכינים ציפוי לעוגה ומגלים שחסרים מצרכים? פזרו מרשמלו על העוגה, ולאחר כמה דקות בתנור הם ימסו והנה - יש ציפוי
5. בפעם הבאה שעשו לעצמכם פדיקור, תרגישו כמו בסלון יופי. שימו מרשמלו בין אצבעות הרגליים ומירחו לק מבלי שהאצבעות ילכלכו זו את זו.