מצרכים
1 כוס דוחן שטוף ומסונן
2 - 1/2 2 כוסות מים
כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית חוויג´ למרק
1 בצל קצוץ
דלורית אחת לא גדולה שטופה, קלופה וחתוכה לקוביות,
גרגרי תירס מ-3 קלחים או מקופסא
4 כפות שמן רצוי זית
הוראות הכנה
מטגנים את הבצל בסיר לחץ. מוסיפים את הדוחן והדלורית.
מטגנים כ-5 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מים רותחים.
סוגרים את הסיר מרתיחים ומבשלים 25 דקות.
מחכים שהלחץ בסיר יירד ואז מוסיפים את התירס והתבלינים ובודקים אם התערובת מדי סמיכה מוסיפים עוד כ-1/2 כוס מים.
שופכים לתבנית משומנת מכסים ביריעת אלומניום ואופים חצי שעה בחום בינוני.
הערות
המתכון באדיבות עצמי