מצרכים
פריכית אורז
מיונז
קטשופ
פרוסת גבינה צהובה 9%
מלח, תבלינים
זית/ פטריות
הוראות הכנה
מורחים על הפריכית מיונז, מעל קטשופ, מעל מלח ותבלינים. מחלקים את פרוסת הגבינה למס´ פיסות ומסדרים כך שתכסה את הפריכית. בוצעים זית ביד ומפזרים מעל/ פטריות, מכניסים למיקרו ל-35 שניות בדיוק (הזמן חושב כך שהגבינה תימס אך עדיין לא תתקשה).
ניתן לשחק עם כל המרכיבים/ תוספות, אפשר וכדאי להחליף את הקטשופ/ מיונז ברוטב אלף האיים.
רצוי להשתמש בגבנ"צ 9% כי 5% לא נמסה כמעט.
הערות
מנה אחת