מצרכים
למיונז צ'יפוטלה:
1 ביצה
200 גר' שמן חמניות
10 גר' חומץ יין לבן
1 צ'ילי צ'יפוטלה ברוטב אדובו / צ'יפוטלה
עבור קלחי התירס:
4 קלחי תירס מבושלים
שמן קנולה
כוסברה
ליים
הוראות הכנה
למיונז הצ'יפוטלה:
הקציפו בבלנדר ידני את הביצה, הצ'יפוטלה והחומץ עם מעט שמן עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
מוסיפים בהדרגה שמן חמניות תוך כדי ערבוב עם התערובת.
עבור קלחי התירס:
מורחים את התירס בשמן קנולה ומבשלים על הגריל ב 200 מעלות במשך 3-5 דקות.
מוציאים מהגריל ומניחים מעל עלי כוסברה להגשה.
מוסיפים כמה פרוסות ליים ומיונז צ'יפוטלה.
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka