מצרכים
חבילת פסטה צינורות
1 בצל לבן גדול
1 כפית שום כתוש
1/4 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות קטנות
1/2 כוס תירס גרעינים
10 זיתים שחורים ללא גלעינים, חתוכים לשניים לאורך
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/2 כפית פפריקה מתוקה
הוראות הכנה
לבשל את הפסטה על פי הוראות היצרן
לטגן את הבצל כשמזהיב להוסיף את השום הכתוש.
להוסיף את קוביות הדלעת לטגן ולערבב במשך חמש דקות.
להוסיף את התירס והזיתים ,לערבב .
כשהדלעת מתחילה להתרכך, לתבל במלח פלפל שחור ופפריעקה ולהוסיף מעט מים- כרבע כוס.
להוסיף ולערבב עם הפסטה המבושלת.
בתיאבון
הערות
2-4