מצרכים
3/4 כוס מים
1/4 כוס סוכר
מקל וניל
4 ביצים מופרדת
1 שמנת צמחית
1 כף סוכר
הוראות הכנה
מכינים סירופ סוכר מ-3/4 כוס מים ורבע כוס סוכר, מרתיחים 5 דקות יחד עם המקל וניל, בסוף חוצים את המקל ומגרדים את פרורי הוניל לסירופ
בינתיים מפרידים 4 ביצים, שמים את החלמונים בקערת המיקסר, מתחילים להקציף ושופכים לאט לאט את הסירופ הרותח
ממשיכים להקציף עד שמתקבלת קציפה תפוחה ובהירה
מקציפים 1 שמנת צמחית עם כף סוכר
מערבבים את 2 הקציפות ומקפיאים.
הערות
אפשר להמיר את המקל וניל למקל קינמון ולקבל פרפה בטעם קינמון עדין