מצרכים
חבילת שמנת להקצפה
סוכר לפי הטעם
חבילת גבינה 5%
כפית תמצית וניל
גביע שמנת חמוצה
4 כפות פודינג וניל
חבילת עוגיות אוריאו או פתי-בר
חבילת גליליות (לא חובה)
גביעים או כוסות קינוח כמספר הסועדים
הוראות הכנה
לא היה לי זמן לעשות זאת, אבל עדיף לדעתי קצת לדלל את הגבינה בתוך חיתול. אבל כאמור הייתי צריכה להכין אותה מהר והיו לי רק כמה דקות...
אז ככה:
מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר (אני שמתי בערך רבע כוס).
בהלך ההקצפה הוספתי את שאר החומרים עד שנוצר מעין מוס.
הוספתי למוס מעט גליליות מרוסקות.
את חבילת עוגיות האוריאו ריסקתי ידנית בעודן בתוך השקית שמאחדת ארבעה מהן.
חצי מהעוגיות שמתי בתחתית הכוסות.
עליהן שמתי את מוס הגבינה.
כיסיתי בעוד שכבה של חצי מעוגיות האוריאו הנותרות.
כל כוס קישטתי בגלילית שלמה.