מצרכים
50 גרם חמאה
2 בצלים קצוצים
3 סלסלות פטריות שמפניון פרוסות
1 גביע קוטג´
1 גביע שמנת - תנובה
1 מיכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
3 ביצים
2 כפות קמח
מלח
פלפל לבן
150 גרם גבינת גלעד מגוררת
הוראות הכנה
ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים את הבצלים עד שיזהיבו. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שלא יישארו נוזלים במחבת, מסירים מהאש ומצננים.
מוסיפים למחבת את כל יתר החומרים ומערבבים.
יוצקים לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה.
הערות
המתכון באדיבות מקור:חוברת מתכונים של תנובה