מצרכים
180 גר פסטה ספגטי
3 כפות שמן זית
4 סלייסים של פלפל צילי אדום
עגבניות מיובשות
בזיליקום
שום
ארטישוק קונפי (ניתן למצוא בצנצנות בסופרים וחנויות תבלינים שונות)
זיתי קלמטה
פטרוזיליה
מלח+פלפל – לפי הטעם
הוראות הכנה
מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי.
פורסים 3 שיני שום
חותכים לרצועות 3-4 יחי' עגבניות מיובשות (תלוי בגודל)
מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצילי אדום, מטגנים כחצי דקה
מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה ומקפיצים יחד מספר פעמים,
מוסיפים 3-4 כפות מים
מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל ומקפיצים יחד ומגישים.
*ניתן להוסיף למעלה כמה עלי פטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה.
המתכון באדיבות קפה ביגה